kotiliesi

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Hunajainen kanankoipi


Hunajainen kanankoipi

Mausteet ja niiden määrä oman maun mukaan. Makua antavat yrtit, ja hunajan määrälläkin on väliä, sitruuna tuo hapokkuutta. Suolaus nostaa maut esiin. 

900g maustamattomia kanankoipia
Hunajaa
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunankuorta
Sitruunanmehua
Garam Masalaa
Korianteria
Rosmariinia
Valkosipulia
Chiliä
Öljyä

Laita kanankoivet uunivuokaan, lisää öljyä ja kaikki mausteet. Jos käytät tuoreita yrttejä, pilko ne pieneksi. Pyöräytä öljyinen mausteseos koipien pintaan. Peitä vuoka kelmulla ja anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Paista seuraavana päivänä, uuni 200C, 30-45min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikka auringossa

Olen vihdoinkin löytänyt paikkani auringosta. Näin minusta juuri nyt tuntuu. Se onko tämä jatkumo, näyttää vain aika.  Pyysin vä...