kotiliesi

tiistai 12. toukokuuta 2020

Kanakasviswok


Kanakasviswok

Erivärisiä paprikoita
Chilejä
Punasipulia
Valkosipulia
Parsaa
Korianteria
Persiljaa
Nuudelia
Srirachakastike
Kanamauste
Kookosmaito
Chilikastike
Valkosipulimurska
Mustapippuria
Paprikajauhetta
Valkokaalia
Kanasuikaleita
Öljy
Vesi

Suikaloi kasvikset, chilit ja sipulit. Silppua yrtit. 

Laita vesi kiehumaan kattilaan ja kiehauta maustamattomat nuudelit kypsiksi, valuta lävikössä.

Ruskista erillisellä pannulla kanasuikaleet.

Paahda kevyesti väriä toisella pannulla (tai uunissa) sipulien, chilien ja kasviksien pintaan. Näin saat kasvisten maun paremmin esiin. Jätä kasviksiin purutuntuma.

Yhdistä paahdetut kasvissuikaleet, kanasuikaleet ja nuudelit, mausta ja lisää kookosmaito, tuoreet yrtit, ja sekoita. Anna hautua hetken. Tarjoile uunissa paahdettujen parsojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hymyhuulet huomataan

Ei sitä aina huomaa. Hymyhuulia, jotka saavat suukkoja. Jotka huomataan. Niin kuitenkin John Liebkind lauloi minun nuoruudessani...