kotiliesi

torstai 21. toukokuuta 2020

Ruokaisa pastasalaatti


Päivän ruokana on uunissa paahdetut parsat ja sienet. Sekä pastasalaatti, ruokaisa sellainen. 

Koska keskimmäinen pojista vannoo pekonin nimeen, on kasvisten koristeena pekonihuntu. Sienien sisällä, pekonin alla, yrttituorejuusto.

Majoneesipohjainen salaatti

Simpukkapastaa
1 pss hernemaissipaprikaa
1 tlk kermaviiliä
2 dl majoneesia
Tuoretta korianteria
1-2 isoa omenaa
1-2 suolakurkkua
1 pss kinkkusuikaletta
Suola
Mustapippuri
Sitruunamehu

Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta. 

Kuutioi suolakurkku ja omena. Silppua korianteri. 

Sekoita hernemaissipaprika ja kinkkusuikale suolakurkku- ja omenakuutioiden joukkoon. Lisää pasta, kermaviili ja majoneesi. Sekoita. 

Lisää seokseen vielä korianterisilppu ja mausteet, sekoita. Laita hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.

Salaatti sopii juhlaruoaksi salaattipöytään. On ruokaisa ja raikas majoneesipohjasta huolimatta. Pasta voi olla al dente, eli hieman purutuntumaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikka auringossa

Olen vihdoinkin löytänyt paikkani auringosta. Näin minusta juuri nyt tuntuu. Se onko tämä jatkumo, näyttää vain aika.  Pyysin vä...